Welkom op onze website

Welkom bij " A fehér tanya"

Een paar jaar geleden leerden wij Hongarije kennen met zijn prachtige natuur, de vriendelijke mensen, het aangename landklimaat ...We werden verliefd op de tanya van Lody en Ria. Dit huis staat in het rustige dorpje Váralja en grenst aan het Nationaal Park: het Mescekgebergte. We besloten om dit pareltje te kopen en er goed voor te zorgen!

De stallen werden door Lody en Ria omgetoverd in twee prachtige gastenverblijven en is er een zwembad en een saunahuis gebouwd en aangelegd. De gastenverblijven zijn compleet ingericht. Op de benedenverdieping vind je een zithoek, eethoek, keuken met vierpits kookplaat, koelkast en magnetronoven en een badkamer. Op de bovenverdieping is de slaapgelegenheid. Je kan in onze gastenverblijven naar kabel tv kijken.Bij het zwembad kun je heerlijk relaxen. 

Het Mescekgebergte is een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen en de sportievelingen kunnen er mountainbiken. Boodschappen kun je op 8 km afstand in Bonyhad, 6 km Szasvar of in de locale winkels in Váralja doen. Uit eten kan o.a in Bonyhad, Szaszvar, Pecs

We hopen jullie snel te mogen verwelkomen in Varalja